Agriturismo Torre Mannella

Torre-Mannella-05-AgriturismoTorre-Mannella-01-AgriturismoTorre-Mannella-02-AgriturismoTorre-Mannella-04-AgriturismoTorre-Mannella-06-AgriturismoTorre-Mannella-07-AgriturismoTorre-Mannella-08-AgriturismoTorre-Mannella-09-AgriturismoTorre-Mannella-10-AgriturismoTorre-Mannella-11-AgriturismoTorre-Mannella-12-AgriturismoTorre-Mannella-13-AgriturismoTorre-Mannella-14-AgriturismoTorre-Mannella-15-AgriturismoTorre-Mannella-16-AgriturismoTorre-Mannella-17-AgriturismoTorre-Mannella-18-AgriturismoTorre-Mannella-19-AgriturismoTorre-Mannella-20-AgriturismoTorre-Mannella-21-AgriturismoTorre-Mannella-22-AgriturismoTorre-Mannella-23-AgriturismoTorre-Mannella-24-AgriturismoTorre-Mannella-25-AgriturismoTorre-Mannella-26-AgriturismoTorre-Mannella-27-AgriturismoTorre-Mannella-28-AgriturismoTorre-Mannella-29-AgriturismoTorre-Mannella-30-AgriturismoTorre-Mannella-31-AgriturismoTorre-Mannella-32-AgriturismoTorre-Mannella-33-Agriturismo

Op slechts 20 km van Pescara vlakbij de historische stad Città Sant’Angelo (een ‘Borghi più belli’) ligt op een prachtige locatie het agriturismo van de familie Rupi. Agriturismo Torre Mannella beschikt over 10 appartementen van verschillende grootte en er is een prachtig zwembad bij deze vakantieboerderij in de Abruzzen.

Vanuit het agriturismo heeft u een geweldig panoramisch uitzicht over de wijngaarden en de olijfbomen. De stranden van de Adriatische zee zijn op 10 minuten rijden en de nationale natuurparken, Gran Sasso en Majella, zijn op een half uur rijden.

Bekijk beschikbaarheid

Over Torre Mannella

Torre Mannella is een agrarisch bedrijf met wijnbouw, voornamelijk Montepulciano en Trebbiano druiven, en er zijn hier olijfgaarden.
Er lopen ook diverse dieren op het agriturismo zoals Rosina, de muilezel en Rocco, het kleine paard, verder zijn er ganzen, pauwen en kippen.

Dit agriturismo biedt u een prachtige locatie voor een relaxte vakantie met een historische stad als Città Sant’Angelo om de hoek en diverse dingen om te ondernemen zoals heerlijk wandelen in het Majella park, lekker naar het strand of één van de mooie stadjes in de omgeving bezoeken, de “borghi più belli”.

Accommodatie op Torre Mannella

Interieur 'De Toren'

Er zijn 4 accommodaties, de oude Torretta waar het landgoed zijn naam aan dankt en “La Casa Colonica”, “Le Scuderie” en “La Cantina”. Alle appartementen zijn gescheiden, hebben een warme gezellige sfeer en zijn volledig ingericht met o.a verwarming. Kosten voor verwarming €8 per dag voor de kleine en €15 voor de grootste accommodatie. Schoonmaakkosten zijn €20 voor de kleine en €30 voor de grote accommodatie.

De toren:

Dit gebouw uit ongeveer 1600 is vakkundig in originele stijl hersteld. Het interieur is omgebouwd naar een zeer comfortabel 3 kamer appartement van 70 vierkante meter. Het biedt plek aan maximaal 6 personen.
Deze is accommodatie is zeer geliefd. Indien u hier wilt verblijven dient u ruim op tijd te reserveren.

De oude boerderij:

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 eenvoudige studio’s voorzien van verwarming, badkamer, keukentje, twee losse bedden of een tweepersoonsbed. Een extra bed kan eventueel bijgeplaatst worden.
De studio’s delen een groot terras met een schitterend panoramisch uitzicht.

Op de begane grond bevindt zich een groot appartement (La Casa di Onello) voor tenminste 6 personen. Dit appartement heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en een enorme woonkamer met keuken.
Het beschikt verder over een eigen overdekt terras welke uitkijkt over de wijngaarden.

De stallen:

De (voormalige) stallen

De voormalige stallen zijn omgetoverd in 3 comfortabele appartementen over 2 verdiepingen. Beneden bevinden zich de woonkamer, kitchenette en de badkamer. Op de bovenverdieping bevindt zich de slaapkamer voor 2 personen. Beneden kunnen eventueel 2 extra personen verblijven.
Aan de voorzijde van het appartement is er een fijn overdekt terras met tafeltje en stoelen met uitzicht over de wijngaarden.

De nieuwe boerderij:

Dit gebouw is onlangs tot stand gekomen. Op de eerste verdieping bevindt zich het ruime appartement ‘Dante’s house’ met een eigen terras en een mooi uitzicht op Citta Sant’Angelo. Een zogenaamde ‘Borghi piu belli’ in Italië. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Ideaal voor een gezin met kinderen.

Locatie Agriturismo Torre Mannella (A) en luchthaven Pescara (B) op 20 km

Bent u hier geweest? Deel hieronder uw ervaringen met anderen