Rocca di Sotto

Rocca di Sotto 7Rocca di SottoRocca di Sotto 10Rocca di Sotto 9Rocca di Sotto 8Rocca di Sotto 6Rocca di Sotto 5Rocca di Sotto 4Rocca di Sotto 3Rocca di Sotto 2Rocca di Sotto 1

Willeke & Jan hebben in 2005 in het dorpje Roccafinadamo op ongeveer 25 kilometer van Pescara, te midden van de natuur een prachtige boerderij aangekocht “Rocca di Sotto”. In de oude olijfgaard van 10 hectare is nu een kleine camping met 15 ruime plekken voor tenten. Willeke en Jan hebben daarnaast nog een B&B op “Rocca di Sotto” met twee mooie kamers, een blokhut en een grote ingerichte “De Waard Albatros” ( 5 meter bij 4 meter) voor 4 personen op een grote plek van 40 m2!

Omgeving en activiteiten Rocca di Sotto

Willeke en Jan kunnen u veel aanbieden en bij voldoende belangstelling diverse leuke dingen voor u organiseren, zoals bijvoorbeeld het organiseren van bergwandelingen en steilewandklimmen onder begeleiding van een ervaren alpinist, het organiseren van een zeiltocht langs de Adriatische kust van Pescara naar Ortona waar u zelf kunt proberen om een tonijn te vangen, het organiseren van een arrosticini barbecue of een gezellige picknick aan de oever van de rivier.

Voor de kinderen is het leuk spelen in deze prachtige omgeving met veel natuur, hout sprokkelen voor het kampvuur, hutten bouwen, schommelen, zelf pasta maken, enz

Het adres is Contrada Montanari 3, Roccafinadamo, 65017 Penne, Pescara, Abruzzi ItaliĆ« Tel:0039085823463 en mobiel 0039 3343983466. Roccafinadamo, ligt vlakbij het nationale park “Gran Sasso” waar het prachtig wandelen is en er nog echte wildernis is.

Om goedkoop en snel op deze locatie te komen kunt een een ticket boeken bij Ryanair vanaf Eindhoven naar Pescara. Een auto huren op de luchthaven van Pescara is erg gemakkelijk weten wij uit eigen ervaring.

Bekijk de website van Rocca di Sotto

Kaart van Vliegveld Pescara (A) tot Rocca di Sotto (B) is 45 km


Grotere kaart weergeven