Agriturismo Il Portone

Agriturismo-il-portone-abruzzo-01Agriturismo-il-portone-abruzzo-02Agriturismo-il-portone-abruzzo-03Agriturismo-il-portone-abruzzo-04Agriturismo-il-portone-abruzzo-05Agriturismo-il-portone-abruzzo-06Agriturismo-il-portone-abruzzo-07Agriturismo-il-portone-abruzzo-08Agriturismo-il-portone-abruzzo-09Agriturismo-il-portone-abruzzo-10Agriturismo-il-portone-abruzzo-11Agriturismo-il-portone-abruzzo-12Agriturismo-il-portone-abruzzo-13Agriturismo-il-portone-abruzzo-14Agriturismo-il-portone-abruzzo-15Agriturismo-il-portone-abruzzo-16Agriturismo-il-portone-abruzzo-17Agriturismo-il-portone-abruzzo-18aa Borgo San Martino agriturismo Il PortoneAbbateggioBorgo San Martino agriturismo Il Portone 2Borgo San Martino agriturismo Il Portone 4Borgo San Martino agriturismo Il Portone 5Borgo San Martino agriturismo Il Portone 6Borgo San Martino agriturismo Il Portone 7Borgo San Martino agriturismo Il Portone 8Borgo San Martino agriturismo Il Portone 9Borgo San Martino agriturismo Il Portone 10Parco-Nazionale-della-MajellaAbbateggio 10Abbateggio 12Abbateggio 13Abbateggio 14

Agriturismo Il Portone ligt op een prachtige locatie, aan de voet van Majella in het Majella Park. Hier is het ’s nachts ècht donker en is er een prachtige sterrenhemel te bewonderen. Dit is de reden dat elk van de 11 kamers is vernoemd naar een ster of sterrenbeeld. Borgo San Martino ligt vlakbij Abbateggio, een “Borghi più belli d’Italia”, één van de mooiste borghi van Italië en een unieke locatie om te bezoeken om te genieten van de middeleeuwse bouwwerken en de smalle straatjes.

De agriturismo heeft 40 hectare grond met biologische certificering, vooral gecultiveerd met spelt, olijf en wijngaarden.

Bekijk beschikbaarheid

De kamers van agriturismo “Il Portone”

De prachtige en sfeervolle kamers van dit historische huis zijn vakkundig en smaakvol gerenoveerd. De 11 kamers zijn verschillend in prijs, dit omdat de kamers verschillen van grootte en klasse. Er zijn twee 4 sterren kamers, zes 3 sterren kamers en twee 2 sterren kamers. De prijzen voor een overnachting lopen dus ook sterk uiteen. Overnachten kan vanaf €45 p.p tot €410 p.p per nacht.

Dit agriturismo staat te boek als één van de mooiste van de Abruzzen, op een prachtige locatie met een fantastisch uitzicht vanaf het buitenterras op Majella Mountain. De eigenaresse spreekt naast italiaans, duits en frans. Wij hebben de eigenaren ervaren als zeer gastvrij en behulpzaam. Zij kunnen u ook veel vertellen over de bezienswaardigheden in de omgeving zoals de Eremi en Majella. Diverse boeken over de streek liggen voor u klaar.

Services agriturismo Il Portone

  • Op aanvraag kan er meegegeten worden met de heerlijke traditionele diners
  • Gratis Fietsen voor de gasten (beperkte beschikbaarheid)
  • Producten van de boerderij, zoals olijfolie, zijn te koop
  • Gehandicapten voorzieningen
  • Locatie Agriturismo Il Portone (A) en luchthaven Pescara (B) op 35 km.