Uitgaan in Pescara

pescara-abruzzo_7_pescara-abruzzo_12_pescara-abruzzo_1_pescara-abruzzo_763_pescara-abruzzo_696_pescara-abruzzo_690_pescara-abruzzo_11_pescara-abruzzo_8_Terrazza Grill

Pescara wordt steeds populairder als goedkope vliegbestemming om een lang weekend lekker te genieten van uitgaan en/of relaxen op het lange brede zandstrand. De nachtclubs in Pescara zijn de laatste jaren sterk in opmars en de music-scene van Pescara is bekend in heel Europa. Pescara heeft goede visrestaurants en knusse pleintjes. De beach clubs zijn er erg goed en het strand is enorm uitgestrekt met schoon wit zand. Pescara wordt gewaardeerd om haar traditionele Italiaanse shops, cafes, bars, goede ijssalons en restaurants.

Op en bij het strand langs de lange boulevard zijn veel eettentjes en het oude centrum (Pescara vecchia) waar ook een deel van het nachtleven plaatsvindt is vlakbij. De meeste clubs zijn alleen in de zomer tot laat open. Voor wie van ijs houdt zijn er op en rond de boulevard diverse ijssalons.

Een leuke club is “Marni Beach”, vlakbij het strand en je kunt hier ook tot lekker laat buiten zitten. Op zondagen draaien ze hier R&B en Hip hop, hier komen voornamelijk twintigers. Er zijn genoeg clubs en bars in Pescara met voor ieder wat wils.
Eén van de beste en tevens belaatbare restaurants is Ristorante Flaiano op C.so Manthone 90-94 in Pescara Vecchia, het oude centrum waar ook de bars en dancings zijn. Wij nemen hier bijna altijd de arrosticini’s Abruzzese, een overheerlijke locale specialiteit van vleesspiesjes, per stuk te koop. Kijk op Flaiano.

Een paar andere uitgaansgelegenheden zijn;
PUB MIRO’ Viale Spalti del Re, 1 Pescara
PUB LOVE BOAT Viale Montanara, 2965100 Pescara

Accommodatie tips

Zin om een weekend of week uit te gaan in Pescara? Dan raden wij de volgende B&B’s aan:

> B&B Flaiano | Midden in het uitgaansgedeelte van Pescara Vecchia, zeer voordelige prijzen.

> B&B Bella Pescara | Op loopafstand van het uitgaansgedeelte van Pescara Vecchia en strandboulevard, mooie ruime kamers.