Strand van Pescara

Pescara strand 4Pescara strandStrand Pescarapescara-abruzzo_strandpescara-abruzzo_rstaurantpescara-abruzzo_boulevardpescara-abruzzo_trabocchi-02pescara-abruzzo_stand-kidsPescara_MarePescara strand 2Pescara strand 1Pescara Spiaggia

Pescara heeft prachtige brede zandstranden met palmbomen waar u vanuit het centrum binnen een paar minuten lopen bent. Langs de lange boulevard kunt u mooi fietsen en wandelen en daar zijn ook diverse goede restaurants met buitenterrassen en strandtenten. Uit de hele regio komen de Italianen om te genieten van de mooie en schone stranden van Pescara (Pescara Lido). De zee is hier meestal erg rustig en loopt zeer langzaam af. Ideaal voor kleinere kinderen.

Parasol of vrije plek?

Op de stranden staan de parasols netjes in rijtjes, dat is langs de hele Adriatische kust zo. Iedere parasol wordt verhuurd en een aantal van onze accommodaties hebben een eigen parasol met ligstoelen. Voor de strandgangers die liever geen gebruik maken van de parasols zijn er ook enkele vrije gedeeltes op het strand. Hier kunt u gewoon zelf een mooi plekje zoeken op het strand.

Trabocci

Interessant zijn de Trabocci (visplatforms) die uiterst rechts op het strand staan en typerend zijn voor deze regio. Enkele trabocci’s zijn omgebouwd naar visrestaurant. Als u van vis houdt moet u hier zeker een keer eten!

Op het strand van Pescara is het heerlijk verblijven en u kunt zo een strandtent inlopen voor een verkoelend drankje of een lekkere Italiaanse pasta of pizza.

Accommodatie tips

Wilt u genieten van een weekje of weekendje strand? Dan raden wij de volgende B&B’s aan:

> B&B New York | Dichtbij strand, gratis gebruik van parasol, badlakens en strandstoelen bij verblijf van min. 3 nachten.

> Pescara B&B | Dichtbij strand, gratis gebruik van parasol, badlakens en strandstoelen bij verblijf van min. 3 nachten.

> B&B Bella Pescara | Dichtbij strand, mooie moderne kamers.