Pescara Suites

Pescarabb___09Pescarabb___03Pescarabb___07Pescarabb___05Pescarabb___08Pescarabb___06Pescarabb___04Pescarabb___02Pescarabb___01Pescarabb__Pescara-bb-01

Pescara Suites is een kleine en knusse B&B met in totaal 2 ruime kamers voor de gasten op de begane grond. U hoeft hier dus geen trappen op en af te lopen. De 2 kamers grenzen aan een grote gemeenschappelijke ruimte. In deze ruimte bevinden zich een keuken, een gezellige eettafel, een kleine bibliotheek en een comfortabele bank.

Deze B&B is ideaal om met een gezin of 2 stellen in te verblijven. Indien u 2 kamers huurt, kunt u de B&B als vakantiehuis gebruiken.

Domenico, de eigenaar van Pescara Suites, spreekt zeer goed engels en kan u van alle tips en informatie voorzien over Pescara.

Bekijk beschikbaarheid

Ligging Pescara Suites

Pescara B&B ligt in het nieuwe centrum van Pescara. In de omgeving vindt u vele winkels en restaurants. Het brede zandstrand met levendige boulevard ligt op loopafstand van de B&B.

Kamers en voorzieningen

Slaapkamer Pescarabb


De kamers van Pescara B&B zijn eenvoudig en netjes ingericht. De kamers zijn voorzien van televisie, airconditioning, ruime badkamer en een balkonnetje. Het gehele pand is voorzien van Wifi-internet.

In de gemeenschappelijke ruimte bevindt zich een zithoek, eethoek en keuken. Gebruik van de keuken is alleen toegestaan indien u beide kamers van de B&B boekt. In dat geval ontbreekt de breakfast service.

Alle gasten van Pescara B&B die minimaal 3 nachten verblijven kunnen gebruik maken van de ‘Beach service’ (alleen tijdens strandseizoen). Eigenaar Domenico heeft op het strand een grote eigen parasol en stoelen gereserveerd speciaal voor de gasten van zijn B&B.

Nieuw!: Eigenaar Domenico heeft een zeilboot beschikbaar waarmee hij en kleine cruise aanbiedt langs de kust inclusief lunch voor een vriendelijke prijs.

Services inbegrepen bij Pescara Suites

  • Wi-Fi internet
  • Ontbijt service (alleen bij boeken enkele kamer)
  • Gebruik van keuken (alleen bij boeken gehele B&B)
  • Strandservice (bij verblijf van min. 3 nachten), de eigenaar heeft een eigen parasol op het strand met ligstoelen (alleen tijdens strandseizoen)
  • Gratis airport pick up service bij een verblijf van minimaal drie nachten
  • Er zijn enkele fietsen aanwezig. Geef bij het boeken aan of je hiervan gebruik wilt maken.

Kaart Pescara Suites (B) | Afstand tot Pescara luchthaven (A): 7 km.


Grotere kaart weergeven

Pescara B&B is partner van Pescara.nl

Bent u hier geweest? Deel hieronder uw ervaringen met anderen