Over ons

Wij zijn Koen (links) en Menno (rechts) en wij gaan al reeds tientallen jaren op vakantie naar Italië. In het verleden met ouders en later met vrienden om zelf Italië te ontdekken.

Wij zijn ruim 20 jaar goede vrienden en delen de liefde voor Italië; het heerlijke eten, de fantastische landschappen, de gastvrije mensen en wij houden van de diverse nog onontdekte gebieden waar er nog geen sprake is van massatoerisme.

Wij hebben beiden een ondernemende geest en in combinatie met onze voorliefde voor Italië is het idee ontstaan om een website te starten met als doel om van onze hobby ons werk te maken. In 2011 zijn wij gestart met onze eerste Italiaanse website “Pescara.nl”. Deze Ryanair bestemming hebben wij gekozen vanwege haar prachtige ligging met haar mooie stranden in de ongerepte regio Abruzzo. In Abruzzo hebben wij reeds vele contacten en werken daar nu inmiddels samen met een dertigtal accommodaties van B&B’s tot Agriturismo’s.

Wij bezoeken alle accommodaties zelf en kennen de eigenaren persoonlijk.

In Abruzzo hebben wij de basis gelegd voor onze andere websites zoals o.a Trapani.nl, Agriturismoabruzzo.nl, Brindisi.nl, en Cagliari.nl.

Koen Huijbrechts & Menno Plate