New York B&B

new-york-bb-pescara-11new-york-bb-pescara-01new-york-bb-pescara-02new-york-bb-pescara-03new-york-bb-pescara-04new-york-bb-pescara-05new-york-bb-pescara-06new-york-bb-pescara-07new-york-bb-pescara-08new-york-bb-pescara-09new-york-bb-pescara-10new-york-bb-pescara-12

New York B&B is een fijne Bed & Breakfast die gelegen is in het nieuwe centrum van Pescara. De kamers zijn schoon en verzorgd en beschikken over een balkon. De B&B is ideaal voor een strandvakantie. Bij verblijf van min. 3 nachten kun je gratis gebruik maken van transfer en beach service. Eigenaar Domenico verzorgt dan de transfers naar het vliegveld. En je kunt gratis gebruikmaken van de strandstoelen en parasol van New York B&B op het strand.

Domenico spreekt vloeiend Engels. Hij heeft enkele jaren in New York gewoond. Vandaar ook de naam van zijn B&B. Hij vertelt je graag over Pescara.

Bekijk beschikbaarheid

Ligging New York B&B

New York B&B ligt in een rustige steeg in het nieuwe centrum van Pescara. In de omgeving zijn vele winkels, koffiebarretjes, ijssalons en restaurants. Het brede zandstrand met levendige boulevard vind je op loopafstand (500 m.) van de B&B.

Kamers en voorzieningen New York B&B


New York B&B beschikt over vier ruime tweepersoonskamers. De kamers zijn netjes ingericht en in vrolijke kleuren geschilderd. De kamers zijn voorzien van LCD televisie, airconditioning, eigen badkamer en een eigen balkon. Op de bovenverdieping bevind zich een keukentje met knusse ontbijtkamer. Hier kan het ontbijt genuttigd worden, koffie of thee gezet worden en spullen in de koelkast bewaard worden. Het gehele pand is voorzien van gratis Wifi-internet.

Beach Service
Alle gasten van New York B&B die min. drie nachten verblijven kunnen gebruik maken van ‘Beach service’. Eigenaar Domenico heeft op het strand een eigen parasol en stoelen gereserveerd speciaal voor de gasten van zijn B&B.

Nieuw!: Eigenaar Domenico heeft een zeilboot beschikbaar waarmee hij en kleine cruise aanbiedt langs de kust inclusief lunch voor een vriendelijke prijs.

Services

  • Inclusief pick up service vanaf luchthaven of station (bij min. 3 nachten verblijf)
  • Inclusief strand service, de eigenaar heeft een eigen parasol met ligstoelen op het strand (bij min. 3 nachten verblijf)
  • Enkele fietsen aanwezig. Geef bij het boeken aan of je hier gebruik van wil maken.
  • Gratis Wi-Fi internet

Kaart New York B&B (B) | Afstand tot Pescara luchthaven (A): 6 km.


Grotere kaart weergeven

Bent u hier geweest? Deel hieronder uw ervaringen met anderen