Natuurpark Majella groepsreis in Abruzzen, Italie

Gemzen in Nationaal park La Maiella, Abruzzen, Italie

Het Italiaanse natuurpark Majella in Abruzzen is een schitterend natuurgebied met kalkmassieven, ruige bergtoppen, spectaculaire kloven en heldere rivieren. In het natuurpark lopen nog wolven, gemzen en zelfs beren rond. Ook vindt u er uitgestrekte wouden en een rijke plantenwereld. Verspreidt door dit gebied bevinden zich middeleeuwse dorpjes, abdijen en kluizenaarsnesten. Met recht is, deze nog niet door het massatoerisme ontdekte streek, een van de meest unieke plekken van Italie. U kunt nu deze streek ervaren via een afwisselende groepsreis.

Dag 1

Vanaf het vliegveld in Rome krijgt u een transfer naar het hotel in Caramanico Terme, Abruzzen. Nadat u bent opgefrist kunt u genieten van een heerlijk Italiaans diner.

Dag 2

Vandaag bezoekt u de rivierkloof van Orfento voor een wandeling van 3,5 km. langs bijzondere rotsformaties, helder water en een rijke plantenwereld. Let op de otters, deze leven hier in de rivier! In de middag volgt een bezoek aan het kluizenaarsnest van San Bartolomeo. Gelegen diep in de kloof van de rivier San Spirito. Liefhebbers kunnen afdalen om het kluizenaarsnest van dichtbij te bekijken.

Dag 3

Deze dag wandelt u door een dicht beukenbos naar de bergweiden van Lama Bianca. In het voorjaar zijn hier veel bloemen te zien. U heeft hier een fantastisch uitzicht op de bergtoppen van de Majella en de ruim 2.800 m. hoge Gran Sasso. Onderweg ziet u sporen van zwijnen, gemzen en misschien wel beren. Verder bezoekt u vandaag de botanische tuin van Majella.

Dag 4

Vandaag gaan we nog hogerop! We rijden naar de berghut Brunu Pomilio. Over een bergkam loopt u vervolgens naar de bijna 2.200 m. hoge Monte Cavallo. Geniet van het uitzicht op het unieke landschap van Abruzzen. Na afloop brengen we u naar het hotel in het bosrijke Passo Lanciano waar een zwembad en sauna op u wachten.

Dag 5 t/m 9 >

Meer info en boeken

Details Natuurpark Majella groepsreis in Abruzzen

Vanaf prijs: € 1140 p.p.
Laatste update: 3

Foto’s Natuurpark Majella groepsreis in Abruzzen

Kaart


Grotere kaart weergeven

Meer info en boeken

Meer rondreizen in Abruzzen
Meer Rondreizen van deze aanbieder

Bent u hier geweest? Deel hieronder uw ervaringen met anderen