La Capezzagna in Santo Stefano, 20 km vanaf Pescara Airport


Dit landhuis is gelegen op een heuvel en vernoemd naar de familie Taraborrelli. De Taraborrelli’s waren boeren met negen huizen gebouwd uit ruïnes van een verwoeste toren. Eén van deze huizen is nu gerestaureerd als een boerderij: “La Capezzagna”.

“La Capezzagna” is een klein familiebedrijf van de familie Lovato met 5 hectare wijngaarden. Eigenaar Mauro lovato maakt wijnen van hoge kwaliteit die natuurlijk ook aan de gasten geschonken worden!

De Accommodaties van La Capezzagna

Er kunnen maximaal 10 gasten in drie verschillende kamers met een eigen ingang overnachten. De gasten verblijven op de benedenverdieping en de familie Lovato woont boven het gastenverblijf.

Op “La Capezzagna” kunt u helemaal tot rust komen. U kunt vanuit dit agriturismo naar de zee, op tien minuten rijden (7 kilometer) of naar de bergen waar het heerlijk wandelen is, op 25 km van de boerderij.
De gasten kunnen deelnemen aan georganiseerde activiteiten of excursies maken naar de vele fascinerende plekken van de Abruzzen, zoals S. Bartolomeo’s Hermitage in Roccamorice (36 km), Santo Spirito Hermitage in Serramonacesca (37 km), San Giovanni ontdekken of naar de watervallen in Bocca di Valle op (27 kilometer) gaan.

Details La Capezzagna

Vanaf prijs:
Laatste update:

Foto’s La Capezzagna

Kaart, vanaf (A) Pescara Airport tot (B) La Capezzagna is 20 km


Grotere kaart weergeven

Meer info en boeken

La Capezzagna is partner van Pescara.nl

Bent u hier geweest? Deel hieronder uw ervaringen met anderen

Laat wat van je horen

*