Camping Village Rivanuova aan de Adriatische kust, Abruzzen, Italië

4 sterren Camping Village Rivanuova aan de Adriatische kust

4 Sterrencamping “Village Rivanuova” aan de Adriatische kust in Abruzzen

.

Deze camping ligt in het noorden van de regio Abruzzen bij het plaatsje Martinsicuro. Dit is echt een juweel van een camping! De vriendelijke sfeer lacht u al tegemoet wanneer u Camping Rivanuova binnenkomt. De camping heeft als doel u in een rustige omgeving en een bijzondere vakantie te bieden met veel vertier. Er zijn bijzonder goede en moderne faciliteiten waaronder een waterpark, waar ook de allerkleinsten de tijd van hun leven doormaken.

De azurblauwe zee met een mooi fijn zandstrand maken het plaatje compleet om deze bestemming te kiezen voor uw vakantie.

Er zijn diverse accomodaties

Stacaravan: woon-/slaapkamer met tv en eethoek die omgebouwd kan worden tot 1-persoonsbed, keukenhoek met vier kookplaten en koelkast, slaapkamer met 2-persoonsbed en slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, badkamer met douche en toilet. Ze beschikken alle over airconditioning, tuinmeubilair en twee ligstoelen.
Type 100: 3-kamerstacaravan Garda voor max. 5 pers. (ca. 21 m² en 10 m² veranda).
Type 200: 3-kamerstacaravan Europe voor max. 6 pers. (ca. 24 m² en 10 m² veranda), als type 100, maar met een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een extra hoogslaper.

De omgeving van Camping Rivanuova

De omgeving is prachtig met het massief van de apennijnen op de achtergrond. Er zijn diverse fietspaden, o.a naar het nabijgelegen dorp Alba Adriatico. De binnenlanden van de regio Abruzzo kenmerken zich door een uniek landschap met uitgestrekte bos- en heuvelgebieden gesierd door kastelen en lieflijke dorpjes. In het nationale park Il Grand Sasso bevindt zich de hoogste berg van de Apennijnen: Il Grand Sasso!

Wij wensen u alvast een fijne vakantie in deze mooie stacaravans op camping Rivanuova in Italië!

Meer info en boeken

Camping Village Rivanuova aan de Adriatische kust, Abruzzen, Italië

Vanaf prijs:
Laatste update: 4

Foto’s Camping Village Rivanuova aan de Adriatische kust, Abruzzen, Italië

Kaart


Grotere kaart weergeven

Laat wat van je horen

*