B&B Dimora Novecento

B&B Dimora Novecento in Pescara, kamerB&B-Dimora-novecento-pescara-01B&B-Dimora-novecento-pescara-02B&B-Dimora-novecento-pescara-03B&B-Dimora-novecento-pescara-04B&B-Dimora-novecento-pescara-05B&B-Dimora-novecento-pescara-06B&B-Dimora-novecento-pescara-07B&B-Dimora-novecento-pescara-08B&B-Dimora-novecento-pescara-11B&B-Dimora-novecento-pescara-12B&B-Dimora-novecento-pescara-13B&B-Dimora-novecento-pescara-14B&B-Dimora-novecento-pescara-15B&B-Dimora-novecento-pescara-16BB-dimora-novecento-pescara-08BB-dimora-novecento-pescara-07BB-dimora-novecento-pescara-06BB-dimora-novecento-pescara-05BB-dimora-novecento-pescara-04BB-dimora-novecento-pescara-03BB-dimora-novecento-pescara-02B&B Dimora Novecento in Pescara, exterieur

B&B Dimora Novecento is een bijzondere B&B, exclusief en elegant, een “Suite & Breakfast” zoals de eigenaar het graag noemt. De B&B ligt op een mooie locatie in het oude centrum van Pescara (Pescara Vecchia). De muren van Novecento stammen uit 900 en waren de inspiratiebron voor de realisatie deze unieke B&B in Pescara (Novecento betekent 900).

De eigenaar Marco d’Annunzio heeft enige tijd in engeland gewoond en spreekt vloeiend engels.

In de directe omgeving van de B&B zijn diverse restaurants, bars en winkels.

Bekijk beschikbaarheid

De kamers

B&B Dimora Novecento in Pescara, kamer
De B&B Dimora Novecento beschikt over 4 ruime en comfortabele kamers. Deze zijn allen ingericht met een bijzonder oog voor detail. Het originele stucwerk in de kamers is gecombineerd met zowel authentieke als moderne stijlelementen. De uitstraling van de kamers is hierdoor zeer luxe. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer, airconditioning, LCD TV en draadloos internet (Wifi).

Voorzieningen

B&B Dimora Novecento beschikt over een mooi ingerichte en ruime salon welke gebruikt wordt als eetkamer en leeszaal. In de moderne keuken kunt u terecht om voor uzelf thee en koffie te bereiden. Vanuit de keuken heeft u ook toegang tot het binnenterras.

Er zijn enkele fietsen beschikbaar voor de gasten.

Wij hebben Marco d’Annunzio ervaren als een zeer vriendelijke en bevlogen journalist, hij kan u veel vertellen over de stad en de omgeving, waar de beste restaurants zijn of waar u naar toe moet om de locale specialiteit “Arrosticini Abruzzesi” te eten, een soort kebab spies.

Services

  • Heerlijk ontbijt
  • Ontbijt en lounge ruimte
  • Terras
  • Airport transfer (bij min. 3 nachten verblijf)
  • Fietsen voor de gasten
  • Gezamelijke keuken met alle benodigdheden
  • Wi-Fi internet
  • Veel info en boeken in te kijken

Kaart B&B Dimora Novecento


Grotere kaart weergeven

Bent u hier geweest? Deel uw ervaringen met anderen en schrijf een bericht