B&B Bella Pescara

pescara-abruzzo-bb-bella-pescarabella-pescara-5-bbbella-pescara-8-bbbella-pescara-7-bbB&B Bella Pescarabella-pescara-4-bbbella-pescara-6-bbbella-pescara-3-bbbella-pescara-9-bbbella-pescara-10-bbbella-pescara-11-bbbella-pescara-12-bbbella-pescara-13-bbpescara_026_pescara_abruzzen

Eigenaar Vincenzo Traversa runt samen met zijn moeder en nichtje deze B&B met hoteluitstraling. B&B Bella Pescara is gelegen op een strategische locatie tussen het nieuwe en het oude centrum van Pescara. Het brede strand vind je op slechts 700 meter afstand. De B&B is opnieuw ingericht en heeft een zeer net en modern interieur gekregen. B&B Bella Pescara is door zijn ligging en uitstraling geschikt voor een zeer breed publiek. Een ideaal verblijf voor een weekend of weekje in Pescara.

De eigenaren spreken goed Engels.

Bekijk beschikbaarheid

Ligging B&B Bella Pescara

B&B Bella Pescara is centraal gelegen in Pescara. Vanuit de B&B loopt u zo richting winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het brede strand met fijne wandelboulevard bevindt zich op 700 meter afstand.
Wilt u een dagje wat verder weg? Bus- en treinstation bevinden zich eveneens op loopafstand van B&B Bella Pescara.

Kamers B&B Bella Pescara

 Mooie nette en ruime kamers met mini fridge


Mooie nette en ruime kamers met mini fridge


De kamers van B&B Bella Pescara zijn comfortabel en modern ingericht. Alle kamers zijn ruim opgezet en zijn voorzien van een eigen balkon, televisie, DVD speler, airco, minibar en douche met hydro massage. Alle gasten kunnen bovendien gratis gebruikmaken van het internet via het Wi-Fi netwerk.

Zeer vriendelijk personeel die u een prettig verblijf zullen bezorgen in Pescara.

Services

  • Fietsen te leen voor de gasten
  • Mini bar/koelkastje aanwezig in de kamer
  • Wi-Fi internet
  • Inclusief italiaans ontbijt

Kaart Bella Pescara (B), afstand tot vliegveld (A) is 6 km.

Via Ortona 9, 65122 Pescara

Grotere kaart weergeven

B&B Bella Pescara is partner van Pescara.nl

Bent u hier geweest? Deel hieronder uw ervaringen met anderen