Agriturismo Pesolillo, 7 km tot Pescara Airport, vanaf €25pp

De boerderij Pesolillo ligt in een heuvelachtig gebied, in de buurt van St. John Teatino ongeveer 7 km van het centrum van Pescara en ongeveer 7 km van het vliegveld van Pescara. Pesolillo ligt midden in de driehoek Pescara – Chieti – Francavilla al Mare, waar u kunt genieten van rust en ruimte.

Het bedrijf dat in 2002 is gestart met een gastenverblijf heeft een oppervlakte van 12 hectare en houdt zich bezig met wijnbouw en olijfgaarden. Ook worden er diverse groenten gekweekt zoals paprika’s, tomaten en courgettes.

De boerderij Pesolillo biedt drie appartementen, drie tweepersoons slaapkamers en twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. In de tweepersoons kamers kan tegen een meerprijs van € 10 een bed worden bijgeplaatst.

De kamers en appartementen zijn gelegen boven in het restaurant in een complex naast de boerderij. De tweepersoonskamers zijn voorzien van airconditioning. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en TV. De appartementen hebben een complete keuken en een eigen badkamer. De keukens zijn compleet met apparatuur en keukengerei.

Deze locatie biedt u veel mogelijkheden, de Adriatische zee is op 10 km afstand en te zien vanaf het agriturismo. Te bezichtigen zijn diverse mooie oude stadjes in de omgeving en het is hier prachtig fietsen in het heuvelachtige landschap.

Details Agriturismo Pesolillo in Chieti

Vanaf prijs: € 25 p.p.p.n
Laatste update: nvt

Foto’s Agriturismo Pesolillo in Chieti

Kaart van (A) Pescara Airport naar (B) Agriturismo Pesolillo in Chieti 10km


Grotere kaart weergeven

Meer info en boeken

Agriturismo Pesolillo is partner van Pescara.nl