Agriturismo Madonna Degli Angeli

madonnadangelli-01-Agriturismomadonnadangelli-02-Agriturismomadonnadangelli-03-Agriturismomadonnadangelli-04-Agriturismomadonnadangelli-05-Agriturismomadonnadangelli-06-Agriturismomadonnadangelli-07-Agriturismomadonnadangelli-08-Agriturismomadonnadangelli-09-Agriturismomadonnadangelli-10-Agriturismomadonnadangelli-11-Agriturismomadonnadangelli-12-Agriturismomadonnadangelli-13-Agriturismomadonnadangelli-14-Agriturismomadonnadangelli-15-Agriturismomadonnadangelli-16-Agriturismomadonnadangelli-17-Agriturismomadonnadangelli-18-Agriturismomadonnadangelli-19-Agriturismomadonnadangelli-20-Agriturismomadonnadangelli-21-Agriturismomadonnadangelli-22-Agriturismomadonnadangelli-23-Agriturismomadonnadangelli-24-Agriturismomadonnadangelli-25-Agriturismomadonnadangelli-26-Agriturismomadonnadangelli-27-Agriturismomadonnadangelli-28-Agriturismomadonnadangelli-29-Agriturismo

Gelegen op 38 km van Pescara in de vallei tussen de Nationale parken Maiella en Gran Sasso vind je het romantische agriturismo Madonna degli Angeli. Deze karaktervolle 17de eeuwse boerderij is met veel aandacht en liefde door de eigenaars hersteld in een schitterend vakantieverblijf. Ze zijn zeer trots op hun boerderij en vertellen graag alles over de historie van hun landgoed en familie.

Deze boerderij is zeer geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen. Er is een speciaal kinderbadje, een grote (speel)tuin en een aantal lieve dieren, zoals een ezel en geit die dol zijn op aandacht.

Bekijk beschikbaarheid

Omgeving Madonna degli Angeli

Vrijwel tegen het nationale park “Majella” gelegen en met enkele andere grote nationale parken om de hoek waar nog echte wildernis is, ligt dit agriturismo werkelijk prachtig temidden van de hoge uitlopers van de Apennijnen. Bezienswaardig in de omgeving zijn de middeleeuwse “borghi”, zoals “Popoli” op 15 km.

Accommodatie Madonna degli Angeli

Interieur Madonna degli Angeli


Madonna degli Angeli beschikt over 7 appartementen voor gasten verspreid over 3 gebouwen op het landgoed. Alle appartementen zijn schitterend gerenoveerd en voorzien van antieke meubels. Elke appartement is voorzien van eigen ingang, privé buitenterrein (terras of balkon), badkamer, woonkamer, kitchenette, 1 of 2 slaapkamers en tuinmeubelen.

De grote appartementen

Casa Padronale:
Dit zeer ruime appartement bevindt zich op de begane grond. Het beschikt over één groot woonvertrek en een slaapkamer. Er zijn vier bedden, waarvan twee in de slaapkamer en twee in de woonkamer. Twee extra bedden kunnen eventueel worden bijgevoegd. In de woonkamer is er een heerlijke open haard. Buiten bevindt zich een ruim eigen terras met terrasmeubelen.

Dolmen:
Dit zeer ruime appartement is op de eerste verdieping. Het beschikt over één woonkamer en twee slaapkamers met in totaal vier bedden. Een extra bed kan worden bijgevoegd. Ook dit appartement beschikt over een open haard. Buiten heeft het een fijne eigen veranda.

Middelgrote appartementen
Tavernette:
Dit ruime appartement bevindt zich op de begane grond. Het heeft één woonkamer en één slaapkamer. Het beschikt over drie bedden en een extra bed kan worden bijgevoegd. Buiten beschikt het over een heerlijke privé tuin met terras.

Kleine appartementen
Canale:
Dit appartement van 35 m2 bevindt zich op de begane grond. Het heeft een woonkamer, slaapkamer met twee bedden en een badkamer. Eén of twee extra bedden kunnen worden bijgevoegd. Het woonvertrek beschikt over een open haard. Buiten is er een fijne eigen tuin met terrasmeubelen. De tuinen van Canale en Silos sluiten op elkaar aan.
Airconditioning mogelijk (extra kosten bij gebruik).

Silos:
Dit appartement van 40 m2 bevindt zich eveneens op de begane grond. Het heeft een woonkamer, slaapkamer met twee bedden en een badkamer. Eén of twee extra bedden kunnen worden toegevoegd. De woonkamer beschikt over een open haard. Buiten bevindt zich een eigen tuin met patio en terrasmeubelen. De tuinen van Canale en Silos sluiten op elkaar aan.
Airconditioning mogelijk (extra kosten bij gebruik).

Special
Torreta:
Dit bijzondere appartement van 30 m2 is gebouwd in de voormalige graansilo van de boerderij. De graansilo is gerenoveerd naar een losstaand romantisch huisje voor 2 personen. Op de begane grond (9 m2) bevindt zich een woonkamertje, keukentje, badkamer en klein bedje waar een kind kan verblijven. De eerste verdieping wordt bereikt via een vrij steile trap. Op de eerste verdieping is een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Vanaf het franse balkon heeft u een mooi uitzicht over het landgoed van Madonna degli Angeli.
Dit appartement is ideaal voor jonge stellen!

Service Madonna degli Angeli

 • Huisdieren toegestaan (extra kosten, zie voorwaarden hieronder)
 • 2 zwembaden, waarvan 1 voor kinderen
 • Sommige appartementen hebben airconditioning (extra kosten bij gebruik)
 • Fietsen zijn te huur, bij vooraf boeken € 10 per dag of € 30 per week
 • Voorwaarden Madonna degli Angeli

 • Minimum verblijf: 4 nachten (extra kosten bij korter verblijf)
 • Minimum verblijf van 14/07 tot 25/08: 6/7 nachten, vertrek/aankomst op zaterdag of zondag
 • Extra bed: € 15 per nacht
 • Extra babybed: € 5 per nacht
 • Verwarming: € 10 per nacht voor klein appartement en € 15 per nacht voor middelgroot/groot appartement, gebruik van de open haard is overigens gratis
 • Klein huisdier: € 20 per nacht, het dient een klein en vriendelijk dier te zijn en er dient vooraf overeenstemming te zijn
 • Locatie Agriturismo Madonna degli Angeli (A) en Luchthaven Pescara (B) op 38 km


  Grotere kaart weergeven