B&B Flaiano

B&B-flaiano-pescara-01B&B-flaiano-pescara-02B&B-flaiano-pescara-03B&B-flaiano-pescara-04B&B-flaiano-pescara-05B&B-flaiano-pescara-06B&B-flaiano-pescara-07B&B-flaiano-pescara-08

B&B Flaiano is een leuke B&B midden in de levendige straten van Pescara Vecchia. Zodra je de deur uitstapt van deze B&B bevind je je in het gezellige uitgaansgebied met volop restaurants, cafeetjes, ijssalons en dansgelegenheden. Hier is het bijna elke avond van de week genieten van het Italiaanse buitenleven.

B&B Flaiano is daarom bij uitstek geschikt voor twintigers en dertigers die een weekendje of langer willen stappen in Pescara.

Boek op aanvraag

Algemene voorzieningen

B&B Flaiano beschikt over een ruime gemeenschappelijke kamer waar elke ochtend het ontbijt genuttigd kan worden. Het ontbijt staat van 6 uur tot 11 uur voor je klaar! Je hoeft er dus niet zo vroeg voor uit de veren.
B&B Flaiano beschikt verder over enkele fietsen die gratis ter beschikking staan voor de gasten. Het interieur van deze B&B is eenvoudig maar zeer netjes.

Kamers


De kamers van B&B Flaiano zijn netjes en modern ingericht. Elke kamer heeft als eigen thema een “continent”. De kamers beschikken niet over een eigen badkamer, maar er zijn 2 ruime gemeenschappelijke badkamers voor de gasten.
Alle kamers zijn voorzien van televisie, airco en wifi-internet.

Services

 • Er zijn enkele fietsen te leen voor de gasten
 • Wi-Fi internet
 • Gemeenschappelijke badkamers
 • Ontbijt van 6h tot 11h

Prijzen accommodatie

Vanaf prijs: € 50 per 2 pers. kamer
Laatste update: Januari 2012
Prijs per kamer per nacht Laagseizoen Hoogseizoen
Eenpersoonskamer € 35 € 40
Tweepersoonskamer € 50 € 60
Boek op aanvraag

Kaart B&B Flaiano (B), afstand tot Luchthaven Pescara (A) 5 km.

B&B Flaiano: Via Ennio Flaiano 12, Pescara

Grotere kaart weergeven

Bent u hier geweest? Deel uw ervaringen met anderen en schrijf een bericht

Reacties

 1. Rosangela Bochicchio zegt:

  Ik ben vorig jaar met B&B Flaiano in contact gekomen omdat ik een rustig onderkomen zocht in Pescara om me, in ieder geval overdag, te kunnen concentreren op mijn examens.
  Bij aankomst bij de B&B werd ik vriendelijk verwelkomt door de eigenaar, die me gebruik liet maken van een van hun fietsen. Dit was erg nuttig aangezien de universiteit een beetje ver van B&B Flaiano ligt.
  Het is verbazend dat je gewoon de B&B uitloopt en je opeens direct tussen een heleboel cafeetjes, disco’s en restaurants bevindt, waar je het traditionele eten van Pescara kan proeven en vooral de ‘Arrosticini’ die zeer smakelijk zijn. En daarna genieten van de stad, andere mensen ontmoeten en plezier beleven tot laat in de nacht.
  Ik vond het ook erg makkelijk dat je kunt ontbijten wanneer het jou uitkomt van 6 tot 12 uur in de ochtend en dat er veel keuze is. Een soort van eigen gemaakt ontbijt, om je thuis te laten voelen.
  Het intérieur van de kamers is bijzonder leuk omdat elke kamer een continent uitbeeld. Ik zat bijvoorbeeld in de ‘Afrika’ kamer en de muren rond het bed waren bedekt met stro zodat er een Afrikaanse sfeer hing.
  Als je een student bent of gewoon je vakantie wil doorbrengen in Pescara kan ik B&B Flaiano zeker aanbevelen.

Laat wat van je horen

*