Agriturismo “Colle della Selva” Abbateggio, 40 km vanaf Pescara

Agriturismo in Abruzzo “Colle della Selva” Majella

De boerderij ligt twee kilometer van het karakteristieke dorpje Abbateggio in het Majella Nationaal Park in Abruzzo. Het agriturismo dateert uit omstreeks 1900 en ligt aan de voet van de berg Majella. Naar deze streek kom je voor rust en ontspanning en bovenal om te genieten van de prachtige ongerepte natuur van het indrukwekkende Majella park. Geniet hier in de zomer van de prachtige sterrenhemel en hoor ’s nachts de wolven huilen in het Majella gebergte!

De boerderij Colle della Selva

De boerderijen zijn gerenoveerd met behoud van de authentieke elementen. De muren van de kamers zijn geschilderd met natuurlijke pigmenten. De kamers en appartementen zijn ingericht met traditionele houten of smeedijzeren meubilair.

Alle appartementen hebben een open haard en keuken en onzichtbare vloerverwarming. Elk appartement beschikt over een kleine bibliotheek voor de gasten.

De boerderij produceert met traditionele methoden kleine hoeveelheden spelt, olijfolie, wijn, fruit en groenten.

Accommodatie

Er zijn in totaal 3 appartementen. 1 appartement met 5 bedden en 2 appartementen met 2 bedden. Er zijn mogelijkheden voor het plaatsen van een extra bed.

Verblijf op “Colle della Selva”

Een minimum verblijf in juli en augustus van 7 dagen. Tussen kerst en nieuwjaar is een minimum verblijf van 5 dagen vereist. In het laagseizoen minimaal 2 dagen verblijf vereist.

Abbateggio

Abbateggio is één van de mooiste borghi van Italie en dus zeer bezienswaardig. Deze middeleeuwse vesting kent een rijke geschiedenis en de feitelijke stichting is gedateerd op het jaartal 871. Meer over Abbateggio en alle borghi van italie op Borghitalia.it.

Details Colle della Selva in Abbateggio

Vanaf prijs:
Laatste update: 4

Foto’s Colle della Selva

Kaart: Colle della Selva(B) | Afstand tot Pescara luchthaven (A): 40 km.


Grotere kaart weergeven

Meer info en boeken

Agriturismo “Colle Della Selva” is partner van Pescara.nl

Bent u hier geweest? Deel hieronder uw ervaringen met anderen

Laat wat van je horen

*